Over ABR Zorgt

Missie

ABR Zorgt vindt het belangrijk dat cliënten, met behoud van eigen regie, thuis kunnen blijven wonen. De zorgvraag in combinatie met de zelfstandigheid van de cliënt staat hierin centraal. Daarnaast heeft ABR Zorgt aandacht voor de mantelzorgers van de cliënt om (indien de cliënt dit wenst) met hen samen, vanuit de behoefte van de cliënt zorg op maat te leveren.

Centraal in de zorg van ABR Zorgt staan de kernwaarden: empathie, aandacht, betrokkenheid, meeleven, respect, betrouwbaarheid en rust.

Ons zorggebied is de regio Alblasserwaard, Drechtsteden, Ridderkerk en de Hoeksche Waard.

Visie

Ons uitgangspunt bij het leveren van de zorg is de vraag en de wens van de cliënt; waarbij wij ervoor zorgdragen dat de cliënt zolang mogelijk in de eigen omgeving kan blijven functioneren; en waarbij wij gericht zijn op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt met zo min mogelijk professionele ondersteuning en zorg. De juiste persoon, op de juiste plek, op het juiste moment.

Wij houden dus ook zo veel mogelijk rekening met de levensbeschouwing van iedere cliënt. Dit houdt in dat wij erop bedacht zijn dat ieder individu een eigen beeld heeft van wat het leven voor hem (of haar) betekent, welke waarde hij geeft aan het leven en hoe hij zijn leven invult. Wij staan op het standpunt dat het aan de client is om het leven in te richten naar dit beeld, of het nu is gebaseerd op religie of een levensbeschouwing.

De betekenis achter onze naam

De letters ABR staan in onze naam ABR Zorgt voor:
Aandacht, Betrokken en Rust

ABR zorgt biedt persoonlijke verzorging, verpleging, individuele begeleiding op maat. Tevens bieden wij palliatieve zorg en 24-uurs zorg. Wij geloven dat je pas goed kunt zorgen als je zorgeloos bent!

Terugbelafspraak maken

Als u uw gegevens achterlaat bellen wij u binnen 48 uur terug.

Verzend
Contact

ABR Zorgt BV
De Wederik 12
3355 SK  Papendrecht
Nederland

Telefoon 078-7852983
info@abrzorgt.nl

KVK 73336386
AGB 75753332
BTW NL859468835B01
IBAN NL88INGB0007593827

© 2022 ABR Zorgt    |   Algemene voorwaarden    |   Privacy policy    |   Website ontwerp  hugodenouden.nl

Delen

Wij vinden het belangrijk dat bezoekers zorgeloos onze website kunnen bezoeken en daarom respecteren we je privacy. We gebruiken dan ook geen cookies op onze website. Wij wensen je nog een fijne dag!

Sluiten